Cum cumpar

Autoturisme, autoutilitare, camioane, echipamente. Acum. Aici.
...Doriti o masina care sa va ofere confort, prestigiu, libertate, placerea de a conduce?
...Aveti nevoie de autoutilitare, camioane, echipamente care sa contribuie la succesul businessului dumneavoastra?
...Vreti sa faceti o afacere buna?
Vizitati parcul nostru in care se afla bunuri recuperate ca urmare a rezilierii contractelor de leasing si alegeti vehiculul sau echipamentul dorit. Profesionistii nostri va vor acorda sprijinul necesar.

Cum pot cumpara masina/echipamentul care imi place?
- Pentru a putea da posibilitatea tuturor clientilor interesati in achzitionarea bunurilor expuse spre vanzare pe site-ul am.unicreditleasing.ro sa vizioneze bunul dorit si ulterior sa trimita spre inregistrare o oferta de cumparare, pentru toate bunurile afisate in lista de bunuri expuse prima data spre vanzare, se vor strange oferte de cumparare din partea clientilor interesati, pana la termenul mentionat in lista.
Ofertele se pot transmite astfel:
Dupa expirarea termenului mentionat mai sus, se vor centraliza toate ofertele primite si vor fi anuntati clientii care au trimis cele mai bune oferte.
In situatia in care exista mai multi ofertanti care trimit oferte de cumparare apropiate ca valoare, acestia vor fi contactati de catre reprezentantii nostri de vanzari, pentru a trimite o noua oferta finala, in cazul in care raman interesati in legatura cu achizitionarea bunului respectiv.
Bunurile pentru care nu s-a primit nicio oferta de cumparare sau pentru care s-au primit oferte sub pretul afisat pe site, vor ramane in continuare la vanzare si vor putea fi achizitionate conform modalitatilor detaliate mai jos.

Recomandare: Inainte de a trimite o oferta concreta de achizitionare a unui bun aflat la vanzare pe site-ul am.unicreditleasing.ro va recomandam sa vizionati bunul in incinta parcului nostru auto din Parcul Industrial Bucharest West, Autostrada A1 Km 13.5, iesirea catre Ciorogirla, Cladirea E, Comuna Dragomiresti-Vale, Ilfov

Modalitatea 1.
In cazul in care sunteti de acord cu pretul afisat pe site, dupa vizionarea bunului in parcul nostru, puteti rezerva imediat vehiculul, solicitand eliberarea facturii proforma. UniCredit Leasing Corporation IFN va confirma rezervarea prin eliberarea unei facturi proforma.
Ulterior, aveti la dispozitie un termen de 3 zile de la eliberarea facturii proforma pentru finalizarea tranzactiei, in caz contrar bunul rezervat urmand sa reintere automat la vanzare.

Modalitatea a 2-a
Puteti inainta o oferta pentru bunul care va intereseaza, completand formularul pus la dispozitie in incinta parcului sau prin intermediul site-ului am.unicreditleasing.ro. In termen de 3 zile lucratoare de la inaintarea ofertei veti primi raspunsul UniCredit Leasing Corporation IFN la oferta dumneavoastra. In cazul in care oferta inaintata de dumneavoastra a fost acceptata, puteti rezerva imediat vehiculul, solicitand eliberarea facturii proforma.
UniCredit Leasing Corporation IFN va confirma rezervarea prin eliberarea unei facturi proforma.
Ulterior, aveti la dispozitie un termen de 2 zile de la eliberarea facturii proforma pentru finalizarea tranzactiei, in caz contrar bunul rezervat urmand sa reintere automat la vanzare.

Modalitatea a 3-a
In cazul in care exista mai multi clienti interesati de acelasi bun si ofertele depuse sunt apropiate ca valoare (adica acele oferte care au o valoare cu 5% mai mica sau mai mare fata de pretul bunului afisat pe site), UniCredit Leasing Corporation IFN poate anunta clientii interesati asupra unei noi strangeri de oferte. In cazul in care doriti sa cumparati masina in urma unei noi selectii de oferte, ne puteti transmite oferta dumneavoastra completand formularul pe care il veti primi in parcul auto sau prin e-mail. Ofertele se pot transmite astfel:
Pretul final de vanzare se stabileste pe baza celei mai bune oferte primite si aprobate de UniCredit Leasing Corporation IFN.
Puteti opta pentru plata in numerar, achizitia in leasing a bunului dorit (in conditiile in care bunul are o vechime mai mica de 6 ani ), sau credit.

IMPORTANT!
  1. Vor fi luate in considerare doar ofertele primite in incinta parcului auto sau trimise pe adresa de email remarketing@unicreditleasing.ro;
  2. Termenul de raspuns pentru ofertele de cumparare trimise este de maxim 3 zile lucratoare;
  3. Vor fi instiintati doar ofertantii castigatori;
  4. Conducerea de catre solicitant, in incinta parcului sau in afara acestuia, a vehiculelor nu este permisa;
  5. UniCredit Leasing Corporation IFN SA vinde bunurile in starea in care se afla si nu isi asuma raspunderea pentru starea tehnica sau estetica a bunurilor recuperate oferite spre vanzare;
  6. Bunurile vor fi predate catre cumparatori in starea in care se afla la data semnarii procesului verbal de predare-primire. In scopul evitarii oricaror neintelegeri cu privire la starea tehnica si/sau estetica a bunurilor, UniCredit Leasing Corporation FN SA recomanda potentialilor cumparatori examinarea acestora cu atentie inainte de a transmite oferta de cumparare;

Bunurile noastre le puteti gasi in:

Parcul Auto A1

Adresa: Parcul industrial CTPark, Autostrada A1 Km 13.5, iesirea catre Ciorogirla, Cladirea E, Comuna Dragomiresti-Vale, lfov
Bunuri disponibile: autoturisme, autoutilitare, echipamente
Program: Luni - Vineri 9:00 - 18:00 (pauza de masa: 12:30 - 13:30)
Telefoane de contact:

  • Iulian Clinciu – 0726.345.857


Va asteptam si va dorim succes in alegerea facuta!

Cautare rapida

Cautare rapida