Despre companie

Cu o capitalizare curenta a pietei de circa 84 miliarde de Euro (la 1 Octombrie 2007) si situandu-se printre grupurile financiare de top din Europa, Grupul UniCredit este prezent in 23 de tari, avand 9.000 de sucursale si peste 40 de milioane de clienti, aproximativ 176.000 de angajati si active totale de 1,018 miliarde de Euro, calculate la 30 Iunie 2007. Prin intermediul fuziunii cu Capitalia, intrata in vigoare pe 1 Octombrie 2007, UniCredit si-a consolidat semnificativ prezenta in Italia, una dintre pietele sale principale alaturi de Germania, Austria si ECE. In regiunea Europei Centrale si de Est, UniCredit opereaza cea mai intinsa retea bancara internationala, cu peste 3.700 de sucursale si reprezentante, unde mai mult de 76.000 de angajati deservesc circa 27 de milioane de clienti.

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. - Numarul 1 pe piata de leasing din Romania

Incepand cu Ianuarie 2007, compania UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. a devenit liderul puternic al pietei de leasing din Romania. Pâna in prezent, UniCredit Leasing a finantat cu succes proiecte din cele mai variate domenii: vehicule (automobile si autovehicule comerciale), constructii, transporturi, agricultura, industria alimentara si medicala, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalelor, textile si pielarie, terenuri si constructii etc. Cu o retea nationala in extindere, care numara in prezent 16 birouri (Bacau, Baia-Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Odorheiul Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mures, si Timisoara), UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. ofera clientilor sai finantare prin contracte de leasing financiar si operational, cu o durata medie cuprinsa intre 12 si 60 luni, in urmatoarele domenii: leasing de echipamente industriale, leasing de autovehicule, leasing imobiliar, leasing de tip "sale and lease back" (vanzare cu rascumparare prin leasing) si leasing public.

Pe langa servicii aditionale acestor mari domenii de leasing, UniCredit Leasing Corporation pune la dispozitia clientilor sai si brokerajul in asigurari, prin intermediul companiei sale afiliate, UniCredit Insurance Broker. De asemenea, ca element de noutate în domeniul auto, compania UniCredit Leasing Fleet Management ofera leasing operational precum si serviciul de gestionare a flotelor de autovehicule.

Compania UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. a inregistrat in 2007 o valoare totala a bunurilor finantate de peste 500 de milioane de Euro, si detine in prezent o cota de piata de aproximativ 11% (conform celor mai recente estimari ale Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare). Noua companie ce functioneaza sub umbrela brandului UniCredit Leasing intentioneaza ca in anii urmatori sa puna accent si pe finantarea utilitatilor publice, iar pentru 2008 si-a stabilit ca obiective principale largirea portofoliului, fidelizarea si largirea numarului clientilor si extinderea retelei de sucursale. UniCredit Leasing este un performer in Europa Centrala si de Est la nivelul Grupului UniCredit, colectivul companiei fiind format dintr-o echipa solida de experti - cei mai buni profesionisti ai pietei de leasing din România.

Cautare rapida

Cautare rapida